Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Maçın VAR Hakemi Belli Oldu

Antalyaspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında bugün oynanacak 2 karşılaşmanın VAR hakemlerini açıkladılar. Beşiktaş’ın konuk olacağı Antalyaspor mücadelesinin VAR hakemini belirlediler.

 

 

Maçın VAR Hakemi Belli Oldu… Spor Toto Süper Lig‘in 33. haftasında Antalyaspor Saat 19.00’da Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını, Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. İhanın edindiği bilgiye göre, maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Hakan Ceylan oturacak. AVAR‘da ise Suat Arslanboğa ve Ali Saygın Ögel olacaklar..

Adana Demirspor – Alanyaspor karşılaşmasının VAR’ı Alper Ulusoy

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında günün diğer karşılaşmasında Adana Demirspor, saat 21.00’de evinde Alanyaspor ile karşılaşacak. Bu müsabakada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Maçın VAR koltuğunda Alper Ulusoy oturacak. Ulusoy’a AVAR olarak Neslihan Muratdağı ve Erdem Bayık eşlik edecek.

…Maçın VAR Hakemi Belli Oldu…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu