Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

İlk Tırmanma Yarışı Çanakkale’de

İlk Tırmanma Yarışı Çanakkale Biga’da

İlk Tırmanma Yarışı Çanakkale'De

AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası‘nın ilk ayağı Biga’da gerçekleşecek. İlk Tırmanma Yarışı Çanakkale‘de. İşte detaylar..

Biga Tırmanma Yarışı,

6-7 Mayıs tarihlerinde ICRYPEX, Biga Belediyesi ve Yaşaroğlu Otomotiv katkılarıyla Çanakkale’de gerçekleşecek.

İMOK tarafından organize ediliyor

5 ayrı kategoride 31 sporcunun katılacağı yarış, 6 Mayıs Cumartesi teknik kontrol ve antrenman çıkışları ile başlayacaktır. Pazar günü 12.30’da ilk aracın start alacağı organizasyon, 18.00’deki ödül töreni ile son bulacaktır. İlk Tırmanma Yarışı Çanakkale’de

İMOK NEDİR?

İzmir Motorsporları ve Otomobil Kulübü, 2018 yılında İzmir’ de kurulmuştur. Ayrıca İzmirli sporcular ve yarışmalarda üst düzey görevlerde bulunan motorsporları tutkunları yer almaktadır. Kurulduğu sene içinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından tescil edilmiştir.

İMOK’ un kuruluş amacı bölgemizde ve ülkemizde yok olmakta olan otomobil yarışı ve otomobil kültürünü yeniden canlandırabilmektir. Bununla birlikte yarış organizasyonları ve sosyal sorumluluk projeleri yapmaktır. Sporun içinden gelen tecrübeli kadromuzla yapmayı planladığımız sportif organizasyonların temel amacı ulaşılabilir ve öğretici yarışlar organize edip mevcut sporcuların kendini geliştirme imkânı sağlarken yeni sporculara da sporla tanışma şansı vermektir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu