GündemTürkiye Gündemi

Annenin Acısı Hiç Dinmiyor

Annenin acısı hiç dinmiyor. 7 yıldır kayıp kızını arıyordu. Gördüğü şey acısını tekrar hatırlattı. Anne ”kızımı bulun” diye feryat etti.

 

Annenin acısı hiç dinmiyor. 2017 yılında Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşayan kızı Nesrin Koçaklı, ‘internet kafeye gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Daha sonra bir daha haber alınamadı. Olayın üstünden 7 yıl geçmesine rağmen 15 yaşındaki Koçaklı’dan bir iz bulunamadı.

 

3 13

7 yılın ardından kayıp kız çocuğu Nesrin Koçaklı’ya seçmen kağıdı çıktı. İha’nın haberine göre Anne Yeter Koçaklı seçmen kağıdını görünce büyük şok yaşarken, acıları bir daha katlandı. Yeter Koçaklı, “7 senedir kızım kayıp. Tutmuşlar bana kızımın oy kağıdını veriyorlar . Benim kızım nerede? Neden bulmuyorlar. Oy kağıdı çıkarıyorlar. Acımı tazeliyorlar. Benim kızım nerede? Kızımın ölüsünü ya da dirisini istiyorum. 7 yıldır kayıp olan kızıma oy kağıdı çıkmış.” dedi.

 

4 7

Zonguldak ‘ta ki yetkililerden yardım isteyen Koçaklı, “Oy kağıdını görünce şaşırdım. Acılarımı tazeledi. Muhtarım da dedi ki ‘al bunu evine koy hatıra kalsın.’ Benim kızım neden bulunmuyor? Benim içim çok kan ağlıyor. Herkesin evladı var. Kızımın 7 yıldır ne ölüsü ne dirisi çıktı. Bir yerden haberini de alamadık. Ay benim kapım çalınacak, ay telefon gelecek, ay ölüsü gelecek diye hayallerle yaşıyorum. Benim devletim bana el atsın. Kızımı bulmayı nasip etsin bana.” diye konuştu.

 

3 14

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Zonguldak Hakkında

Zonguldak, Zonguldak ilinin merkez ilçesi ve aynı isme sahip şehri. Karadeniz kıyısında bulunan şehir, özellikle limanıyla Türkiye’nin Karadeniz ülkeleriyle arasındaki deniz ticaretinde önemli bir yere sahiptir. Ayrıca Türkiye’nin en zengin taşkömürü madenlerini barındırır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu