Gündem

Madde Ticareti Yapan 10 Zanlı Tutuklandı

Balıkesir'de narkotik madde ticareti yapan sokak satıcılarına karşı yürütülen kararlı mücadele kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik birimlerince gerçekleştirilen operasyonlar sonuç vermeye devam ediyor.

Madde Ticareti Yapan 10 Zanlı Tutuklandı

Madde Ticareti Yapan 10 Zanli Tutuklandi 1

60 Şahıs Hakkında İşlem

Yapılan çalışmaların ardından 60 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Son olarak, Karesi ve Altıeylül ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda ise 12 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gerçekleştirilen yakalamalarda dikkat çekici miktarda uyuşturucu madde ve ilgili ekipmanlar ele geçirildi. Toplamda 30 parça halinde 32 gram metamfetamin maddesi, 15 parça halinde 21 gram esrar maddesi, 327 adet sentetik ecza hap, 7 adet uyuşturucu madde kullanımı için cam aparat, 7 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 2 adet esrar öğütücüsü, 2 adet ruhsatsız tabanca, 66 adet değişik çap ve ebatlarda fişek ile 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 10 adet kartuş ele geçirildi.

10 Şüpheli Tutuklandı

Operasyon kapsamında yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda 10 kişi tutuklandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik madde ticaretine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye ve halkın güvenliği için gerekli adımları atmaya devam edeceğini iletti.

Haber: Bülten

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca Gömeç İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu