GündemTürkiye Gündemi

Marmara Otoyolu’nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda otomobil bariyere ok gibi saplandı.  Kuzey Marmara Otomobilin bariyere saplanması sonucu ölü ve yaralılar var.

 

Marmara Otoyolu’nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı…Kuzey Marmara Otomobilin bariyere saplanması sonucu ölü ve yaralılar var.

Marmara Otoyolu'Nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı

Cengiz N. idaresindeki 34 FEK 101 plakalı otomobil, otoyolun Ankara istikameti Sevindikli yol ayrımında henüz belirlenemeyen nedenle bariyere çarptı.

İlgili Makaleler

Marmara Otoyolu'Nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı

Ön camdan girip bagajdan çıkan bariyerde yaklaşık 10 metre sürüklenerek kaza yaptı. Ardından, otomobilde yangın çıktı.

Marmara Otoyolu'Nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı

Çevredeki insanların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerinin sevki gerçekleşti.

Marmara Otoyolunda Arac Bariyere Ok Gibi Saplandi 3

İtfaiye erleri araçtaki yangını söndürdü. Daha sonra, Cengiz N. ile araçtaki Kerem A’nın hayatını kaybettiği yönünde bilgi geldi. Ardından ekipler, cenazeleri morga sevkini gerçekleştirdi.

Marmara Otoyolunda Arac Bariyere Ok Gibi Saplandi 4

AA’nın edindiği bilgiye göre, İdris S., otomobilden yaralı çıktı. Devamında, sağlık ekiplerince Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevki gerçekleşti. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönündeki ulaşım kontroll​​​​​​​ü olarak devam ediyor.

Kuzey Marmara otoyolu nereden nereye kadar gidiyor?

400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul’un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Kuzey Marmara Otoyolu HGS geçerli mi?

Kuzey Çevre Otoyolu’nda ücret toplama sistemi, Gişeli Geçiş ve Gişesiz Otomatik Geçiş olmak üzere ikiye ayrılıyor. Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

..Marmara Otoyolu’nda Araç Bariyere Ok Gibi Saplandı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu