GündemTürkiye Gündemi

Mart Kapıdan Baktı Her Yer Beyaza Büründü

Eskişehir'de yüksek ve kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı, bölgede kartpostallık manzaraların oluşmasına sebep oldu.

Mart Kapıdan Baktı Her Yer Beyaza Büründü

Eskişehir’de yüksek ve kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı, bölgede kartpostallık manzaraların oluşmasına sebep oldu. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Eskişehir’in yüksek kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur yağışı görüldü.

Eskişehir Kar Yağışıyla Güne Başladı

Kent merkezinde hava sıcaklığının 5 ile 9 derece arasında düştüğü bir günde genellikle karla karışık yağmur ve yağmur görülürken, yüksek kesimlerde bulunan bazı kırsal mahalleler beyaz bir örtü ile kaplandı. Özellikle Mihalıççık ilçesi Karaçam Mahallesi’nde, vatandaşlar yeni güne kar sürprizi ile uyandılar. Yağış sonrası oluşan güzel manzaraların yanı sıra çiçek açan badem ağaçlarının tomurcuklarını dökmesinden endişe edildi.

Mart Kapıdan Baktı Her Yer Beyaza Büründü

Kışın Son Dokunuşu

Eskişehir’de havanın soğumasıyla birlikte, kentte sabaha kar etkisi gözlendi. Hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye kadar düşerken, binaların çatıları, araçlar ve bitkiler karla kaplandı. Trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı ve kara yolları görevlileri tuzlama çalışması yaptı. Eskişehir’in karla kaplı manzaraları dronlarla görüntülendi.

Mart Kapıdan Baktı Her Yer Beyaza Büründü

 

Haber: Bülten

Balıkesir Valiliği 12 İlçeye Zirai Don Uyarısı Yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu