Gündem

Maskeli Kardan Adam İle Tedbirlere Dikkat Çekti

Maskeli Kardan Adam İle Tedbirlere Dikkat Çekti

Vali Hasan Şıldak ailesiyle birlikte yaptığı maske takılmış kardan adamın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak tedbirlere farklı bir açıdan yine dikkat çekti.

VALİ ŞILDAK’TAN GÖRSEL UYARI

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak kovid-19 tedbirlerine dikkat çekmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak Balıkesir genelinde görülen kar yağışını değerlendirerek ailesi ile birlikte bir kardan adam yaptı. Yapılan kardan adama ise maske takıldı. Vali Şıldak maske takılmış kardan adam fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak tedbirlere farklı bir açıdan yine dikkat çekti. Kovid-19 salgını ile mücadele sık sık vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Hasan Şıldak salgın hastalığın tam olarak kontrol altına alınamadığını vurgulayarak tedbirlerin uygulanmasının hayati önem taşıdığını ifade etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajında maskeli kardan adam fotoğrafı ile maske kullanımına görsel bir mesaj ile dikkat çeken Hasan Şıldak, “Sağlıklı ve mutlu geçecek hayırlı bir hafta diliyorum.Salgın hastalığı tam olarak kontrol altına alabilmek için tedbirleri aynı şekilde uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. Bütün vatandaşlarımıza sabır ve destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu