Gündem

Balıkesir Tabip Odası Sağlık Çalışanlarına Yönelik Sözleri Kınadı

Balıkesir Tabip Odası Sağlık Çalışanlarına Yönelik Sözleri Kınadı

 

Balıkesir Tabip Odası Sağlık Çalışanlarına Yönelik Sözleri Kınadı. Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın katıldığı televizyon programında sağlıkçılara yönelik yaptığı açıklamayı değerlendirerek bir kınama mesajı yayınladı.

 

KINAMA MESAJI YAYINLANDI

Balıkesir Tabip Odası Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın katıldığı televizyon programında sağlıkçılara yönelik yaptığı açıklamayı değerlendirdi. Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan yapılan değerlendirme sonrası bir mesaj paylaştı. Sağlıkçıların özlük hakları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Alan’ın açıklamalarına yönelik kınama mesajı paylaşan Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan mesajında şöyle kaydetti:

“HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ ”

“Murat Alan adlı şahıs katıldığı televizyon programında sağlık çalışanlarını hedef gösteren ve gerçekleri saptıran açıklamalarda bulunmuştur. Yüzlerce sağlık çalışanını kovid-19 pandemisi sebebiyle kaybettiğimiz ve canlarını ortaya koyarak çalıştıkları bir dönemde bu rencide edici ve hürmetsiz tutum kabul edilemez. Kınıyoruz. RTÜK ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı göreve davet ediyoruz. Sağlık çalışanları olarak lütuf değil hakkımız olanı istiyoruz. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu