GündemTeknoloji

Mavi Tiklilere Ayrıcalık

Mavi Tiklilere Ayrıcalık geldi. Anketlerde yalnızca doğrulanan hesaplar geçerli olacak.

Twitter CEO’su Elon Musk bir yeniliğe daha imza attı. CEO, 15 Nisan’dan itibaren Twitter anketlerinde yalnızca doğrulanmış hesapların oy kullanabileceğini söyledi.

Elon Musk’ın satın aldığı 2022 Kasım ayından bu yana Twitter’da değişimlerin ardı arkası kesilmiyor. Musk Sosyal medya devine 44 milyar dolarlık yatırım yaptı. Böylelikle buradan gelir sağlamak için birçok farklı yöntem ortaya koydu. Twitter Blue, ücretli ‘Mavi Tik’ gibi ayrıcalıklı hesaplar yarattı.Ancak bir türlü istediğini  alamadı. Twitter değer kaybetmeye devam etti ve CEO’dan yeni bir atılım geldi.

Musk paylaşım yaptı. Yalnızca doğrulanmış hesapların, Twitter’daki hesaplardan gelen tweet akışını görüntüleyenlere hitap etti. Doğrulanmış hesaplar Twitter’ın önerilerinde yer almaya uygun.

15 NİSAN SON TARİH

Musk kendi Twitter hesabı üzerinden, 15 Nisan tarihinden itibaren anketlerde oy kullanmaya uygun olacak hesapların yalnızca doğrulanmış hesaplar olacağını açıkladı. Sosyal medya şirketinin CEO’su gelişmiş AI (yapay zekâ) bot sürülerini ele alacağına ve gerçek kişilerin anketlere katılmasını sağlayacağına inandığı bir hareket olduğunu da sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu