Teknoloji

Meta’dan WhatsApp İçin Süpriz Karar!

Meta, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki Kanal özelliğine yeni bir güncelleme getiriyor.

Meta’dan WhatsApp İçin Süpriz Karar!

Meta, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki Kanal özelliğine yeni bir güncelleme getiriyor. Artık WhatsApp Kanal sahipleri, sesli mesaj gönderme yeteneğine sahip olacak. Bu özellik, kanal sahiplerinin takipçileriyle daha etkileşimli iletişim kurmalarına olanak tanıyacak.

Meta, WhatsApp Kanalları için bu sesli mesaj özelliğini duyurduktan kısa bir süre sonra, ünlülerin ve popüler sayfaların bu özelliği kullanmaya başladığını belirtti. Sesli mesaj özelliği, WhatsApp kullanıcıları arasında zaten popüler olan bir özellik, bu nedenle kanal sahiplerinin bu özelliği kullanabilmesi, daha kişisel ve çeşitli içerikler sunmalarına olanak sağlayacak.

Meta'Dan Whatsapp İçin Süpriz Karar!

Bu yeni güncelleme ile birlikte, kanal yöneticileri artık sesli güncellemelere ek olarak sohbetlerinde takipçilerinin yanıtlayabileceği anketleri paylaşabilecekler. Ayrıca, WhatsApp Kanalları’nın yönetici sayısı 16’ya kadar çıkacak, bu da daha büyük ve etkileşimli toplulukların oluşturulmasına imkan verecek.

Meta, bu özelliği dünya genelinde kullanıma sunacağını açıklarken, özellik test edilen ilk ünlünün Porto Rikolu rapçi Bad Bunny olduğunu belirtti. Bu güncelleme ile WhatsApp Kanalları, kullanıcılara daha çeşitli ve etkileşimli iletişim seçenekleri sunmayı amaçlıyor.

 

Haber Merkezi

Yapay Zeka Destekli “Sihirli Ayna”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu