GündemSiyaset

MHP İL BAŞKANLIĞI’NDA DEVİR TESLİM

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Kurban kesilerek başlanan devir teslim töreni sonrası Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanlığı görevine başladı.

MHP Balıkesir İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreninin ardından konuşan Gökay Yüksel, “Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde mücadelenin sadece askeri alanda değil aynı zamanda sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi alanda da verilmesi gerektiği aşikardır. Biz de yolumuza bu anlayış ile devam edeceğiz. Ve inanıyoruz ki Balıkesir’i bu güne kadar görmediği bir enerji ve siyaset anlayışı ile tanıştıracağız. Bizler MHP Balıkesir İl Başkanlığı olarak burada yeni bir çoban ateşi yakıyoruz. inanıyoruz ki, Kuva-yi Milliye’nin 100. Yılında Kuva-yi Milliye’nin başkentinde yanan bu çoban ateşi gelecekte hem Balıkesir’i hem de tüm Türkiye’yi aydınlatacak güce kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

KURBAN KESİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından dualar okundu. Kurban kesilerek vatandaşlara lokma hayrında bulunuldu. MHP Balıkesir eski İl Başkanı Orhan Dereli’nin devir teslim töreninde bulunmaması göze çarpan detaylardan oldu. Görevine başlayan MHP Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel’in yönetim kurulunda “Cevdet Gürcan, Taha Tunus, Hasan Öztürk, Murat Gürses, Sinan Ulusan, Yonca Yahşi Çelen, Kemal Özbek, Hüseyin Köse, Niyazi Tunç, Ali Özdemir, Özkan Çapraz, Burak Arslan, Yaşar Balmumcu, Kadir Işıktaş, Nihat Gezergiç, Ahmet Çakır, Arif Sezer, Muharrem Kurtkan, Ersin Poyrazlı, Recep Arslan, Ahmet Burak Demiröz, Necati Çakır, Yücel Ağalar, Celal Yılmaz, Tuba Kozan, Emine Aktan Özçelik, Uğur Tekin, Sertaç Gündoğan, Selçuk Köseoğlu, Tahir Karaman, Levent Başsaka, Harun Bozbay, Nuri Özcan, Hakan Başkır, Rafet Can, Burak Taş, Selim İnal, Erhan Yırcalı, Hakkı Peltek, Fatih Mete Ezginer. Hasan Nergiz, Muhammed Emre Selçuk, Mehmet Sevinç Özden, İlker Koluş, Müslüm Yılmaz ve Ersan Özmen yer aldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu