GündemTürkiye Gündemi

MHP’li Tunç’tan 100.Yıl Kutlama Mesajı

MHP’li Tunç’tan 100.Yıl Kutlama Mesajı

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Niyazi Tunç Türk milletinin 29 Ekim 1923 tarihinde, kutlu mazisinin en önemli stratejik adımlarından birini gerçekleştirdiğini, içteki ve dıştaki art niyetli odaklara asla fırsat vermeyeceğini azim ve ahlakıyla ortaya koyduğunu kaydetti.

Milli birlik ve kardeşlik bağlarının gücünün Cumhuriyet’in gücü olduğunu söyleyen Tunç “Cumhuriyet demek demokrasinin ve milli iradenin istikrarı, iradesi ve itibarı demektir. 29 Ekim 1923 tarihinde alınan son ve kesin kararla; Türk milletinin bundan sonra hiç kimsenin tutsağı olmayacağı, mukadderatına gölge düşürmeyeceği, geçmişte olduğu gibi gelecekte de tam bağımsız yaşamaktan başka seçenek tanımayacağı tereddüde mahal bırakmayacak bir biçimde somutlaşmıştır.

Cumhuriyet, Türk milletinin istiklal ve istikbal güvenliği, Türkiye’yi yüksek hedeflere, diriliş ve yükseliş zirvesine taşıyacak rejim güvencedir. Türk milletinin en değerli varlığı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir. Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıldönümü kutlu olsun. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını bu aziz vatan için feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi. Haber Merkezi

İlginizi çekebilir: “DİKKAT 1 TL Sanmayın” 100. Yılıa Özel Madeni 5 Türk lirası Basıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu