Gündemİlçe Haberleri

Milletvekili Öztaylan BANÜ’de

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne yeni atanan rektör Prof. Dr. İsmail Boz'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 

Milletvekili Öztaylan BANÜ’de

Milletvekili Oztaylan Banude 2
Milletvekili Öztaylan Banü’De

Öztaylan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, yeni göreve başlayan Rektör İsmail Boz’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan da yer aldı. Öztaylan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, bölgemizin önemli eğitim kurumlarından biri. Yeni rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un atanmasıyla birlikte üniversitemizin daha da güçleneceğine inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Oztaylan Banude 1

“Destekleri için teşekkür ederim”

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’ın ve İlçe Başkanı Mehmet Doğan’ın nazik ziyaretleri bizi mutlu etti. Destekleri için teşekkür ederim. Üniversitemizde gerçekleştireceğimiz projelerle bölgeye daha fazla katkıda bulunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Oztaylan Banude 3

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu