Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de İstihdam ve Eğitim Gelişmeleri Masaya Yatırıldı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nun başkanlığında, kentin istihdam ve mesleki eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirmek amacıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı.

Balıkesir’de İstihdam ve Eğitim Gelişmeleri Masaya Yatırıldı

Balikesirde Istihdam Ve Egitim Gelismeleri Masaya Yatirildi 1
Balıkesir’De İstihdam Ve Eğitim Gelişmeleri Masaya Yatırıldı

Açılış Konuşmasını Vali Ustaoğlu Yaptı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ustaoğlu, kentin istihdam potansiyeli ve mesleki eğitim alanındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. İl genelinde işsizlikle mücadele ve mesleki eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmaları vurgulayan Vali Ustaoğlu, katılımcılara teşekkür ederek toplantının verimli geçmesini diledi.

Balikesirde Istihdam Ve Egitim Gelismeleri Masaya Yatirildi 2

Balıkesir’in Sorunları Konuşuldu

Toplantıda, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve eğitim kurumlarından gelen temsilciler bir araya gelerek kentin istihdam ve mesleki eğitim konularındaki sorunları masaya yatırdı. İl genelindeki işgücü ihtiyaçları, mesleki eğitimdeki eksiklikler ve çözüm önerileri tartışıldı.

Balikesirde Istihdam Ve Egitim Gelismeleri Masaya Yatirildi 3

İşbirliği Vurgusu

Katılımcılar, iş dünyası ile eğitim kurumları arasındaki işbirliğinin artırılması, mesleki eğitim programlarının güncellenmesi ve işgücü piyasasına daha iyi uyum sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi konularında görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu Balıkesir Üniversitesini Gezdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu