Gündemİlçe Haberleri

Milletvekili Uygur ROMDER Heyetini Ağırladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Türkiye Roman Dernekleri Federasyonu (ROMDER) Başkanı Fahrettin Savcı ve beraberindeki Balıkesir, İstanbul ve Trakya Bölgesi Şube Başkanları'nı AK Parti Genel Merkezi'nde konuk etti.

Milletvekili Uygur ROMDER Heyetini Ağırladı

Milletvekili Uygur Romder Heyetini Agirladi 1

Uygur’dan Ziyaret İçin Teşekkür

Milletvekili Uygur, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye Roman Dernekleri Federasyonu (ROMDER) Başkanı Fahrettin Savcı ve beraberindeki Balıkesir, İstanbul ve Trakya Bölgesi Şube Başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. AK Parti olarak Roman vatandaşlarımızın toplumsal hayatta daha etkin bir rol oynamalarını sağlamak ve haklarını korumak adına iş birliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Roman Vatandaşlar Yaşadıkları Sıkıntıları Anlattı

ROMDER Başkanı Fahrettin Savcı ise ziyaretin amacını, Roman vatandaşlarının sorunlarına çözüm bulma ve toplumsal dayanışmayı güçlendirme olarak belirtti. Savcı, “Sayın Milletvekili Belgin Uygur’un misafirperverliği ve ilgisi bizleri memnun etmiştir. Roman vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları dile getirme ve çözüme kavuşturma konusunda iş birliğimizi artırarak devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Milletvekili Uygur’dan Balıkesir’in 2 İlçesine Müjde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu