GündemSpor

Milli Voleybolcuya Akılalmaz Tehdit

Milli Voleybolcuya Akılalmaz Tehdit. Voleybolcu Hande Baladın Asitle Tehdit Edildi.

 

Milli Voleybolcuya Akilalmaz Tehdit
Milli Voleybolcuya Akılalmaz Tehdit

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile ilgili gündemi sarsan  bir gelişme oldu. Milli voleybolcu sosyal medyadan tehditler aldığını açıkladı. Bununla beraber Baladın, M.N. isimli kişi tarafından nedensizce tehdide maruz kaldı. Daha sonra Baladın  savcılığa konuyla ilgili başvuru yaptı.

“Can güvenliğim yok. Korkuyorum”

Hande Baladın’ın milli takım ile yaşadığı şampiyonluk sevinci yarım kaldı. Şampiyonluktan 3 gün sonra sosyal medya hesabından tehditlere maruz kalan voleybolcu, “Can güvenliğim yok. Korkuyorum” diyerek savcılığa koştu.

Milli voleybolcu yaptığı açıklamada sosyal medyadan M.N. isimli kişiden “Yüzüne asit atacağım” şeklinde tehdit oldu.

İddiaya göre Instagram kullanıcısı M.N. ortada hiçbir tartışma yokken voleybolcuya, oynadığı Eczacıbaşı takımına ve sponsor firmaya yönelik “Sizin isminizin kurtuluşu yok.

Milli Voleybolcuya Akilalmaz Tehdit44

Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım” şeklinde paylaşımda bulundu. Mustafa N, tehditlerinin seviyesini arttırarak devam etti.

Son olarak hızını alamayan kullanıcı, Baladın’a yönelik “Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor.  Bununla beraber Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” şeklinde korkunç ifadeler kullandı.

Sonu Gelmeyen Tehditler Devam Etti

Tehditlerin sonu gelmeyince durumun ciddiyetinden ve can güvenliğinden endişe duyan başarılı voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Konuyla ilgili olarak soruşturma başladı.

Daha fazlası için tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Tuzlu Sahada Voleybol Turnuvası - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu