Gündem
Trend

Minyonlar Aralık Ayında Balıkesir’de

16 Aralık Cumartesi günü ‘Minyonlar’ adlı oyun, Avlu kongre ve kültür merkezi Ertuğrul Salonunda sahnelenecek. 

Minyonlar Aralık Ayında Balıkesir’de, 16 Aralık Cumartesi günü ‘Minyonlar’ adlı oyun, Avlu kongre ve kültür merkezi Ertuğrul Salonunda sahnelenecek.  Süre 40 Dakika olacak.

 

Minyonlar Aralık Ayında Balıkesir’de

Giphy 11

Kişi başı biletler 100 liradan başlıyor. 3 ilde gösterisi devam edecek ‘minyonlar’ oyunu Balıkesir, Denizli ve Manisa illerinde sahne alacak. Balıkesir’e ise Aralık ayında sahneye çıkacak.

 

Giphy 1 5

Minyonlar hakkında;

Çocukların en sevdiği karakterlerden Minyonlar, Agnes ve Kral ile doğanın etkileyici dünyasına hoş geldiniz! 2 ile 9 yaş arası çocuklar için tasarlanmış bu 40 dakikalık eğlenceli çocuk tiyatrosu, macera dolu bir yolculuğa davet ediyor. Minyonlar’ın neşesi, Agnes’ın sevimliliği çocukların kalplerini fethediyor. Bu interaktif gösteri, çocuklarınızı doğanın ve ağaçların önemini keşfetmeye teşvik ederken aynı zamanda keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Özgün müziklerle süslenmiş bu gösteri, minik seyircilerin ritme katılmasını sağlıyor.

Eğitici ve eğlenceli bir deneyim sunan bu çocuk tiyatrosu, çocuklarınızın doğa sevgisinin aşılanmasını ve ailece keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Minyonlar, Agnes ve Kral ile unutulmaz bir macera yaşamak için hazır mısınız?

Oyun Kadrosu:

  • Yazan: Esin Çalışkan
  • Yöneten: Egehan Öge
  • Müzik: Egehan Öge
  • Dekor ve Kostüm: Birdesen Öge

Diğer etkinlikler için tıkla🎬

Kaynak: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu