Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>ModaModa

Mom Jean Nedir? Kimlere Yakışır?

Özellikle 80’li yıllarda fazlasıyla popüler olduğu bilinen mom jeanler, son birkaç yılda tekrar moda oldu.

Jean modelleri, ilk zamanlarda orta yaşlarda olan kadınların sık sık tercihi oldu. Yüksek bel pantolonun da moda haline gelmesi ile birlikte nispeten daha genç olan kesime de hitap etmeye başladı.

 

Mom Jean Nedir? Kimlere Yakışır? Mom Jean Kimlere Yakışır? Kimler Mom Jean Giyebilir?

Esasen mom Jean modelleri için herhangi bir yaş ve vücut tipi ayrımı yapmak mümkün değildir. Zayıf ya da kilolu; genç ya da yaşlı her kadının bu pantolon modelini giymesi mümkündür. Ancak “Mom Jean kimlere yakışır? Sorusuna özellikle “Göbeğini gizlemek isteyen kişilere yakışır” cevabını vermek mümkündür. Yüksek bel olması sebebi ile kalça ve bel kıvrımlarını ön plana çıkartan, vücuda “kum saati” görüntüsü kazandıran mom Jean modelleri, aynı zamanda göbeğin gizlenmesi için de tercih edilir. Bu sayede orantılı, bölgesel kiloların oluşturduğu istenmeyen görüntüden arınan bir vücut tipi ortaya çıkar.

Mom Jean Nedir? Kimlere Yakışır?
Mom Jean Nedir? Kimlere Yakışır?

Mom Jean Kombinleri Nelerdir?

Her vücut tipi, yaş ve kilo için uygun olan mom Jean modelleri, kombin açısından da oldukça geniş bir kullanım imkanına sahiptir. Fikir edinmek isteyen kişiler için derlemiş olduğumuz mom Jean kombinleri ise aşağıdaki gibidir.

İlgili Makaleler

Sweatshirt ve Mom Jean Uyumu

Özellikle kış aylarının yaklaştığı, kışın kapıya dayandığı dönemlerde hem sıcacık tutacak hem de şıklığı ile göz kamaştıracak bir mom Jean kombin önerisi arayışında olanlar için sweatshirt ve mom Jean kombini idealdir.

Mom Jean Nedir Kimlere Yakisir 1

Dar Bluz ve Mom Jean Uyumu

Vücut hatlarını ön plana çıkartmak ister. Ancak bunu bir uyum içerisinde gerçekleştirme arzusu bulunan kişiler için ideal kombin, dar bluz ve mom Jean kombinidir. Kombin için dar bluz pantolonun içine sokulur. Bunun sonucunda ise hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanılabilecek zahmetsiz bir şıklık ortaya çıkartılır.

Mom Jean Nedir Kimlere Yakisir 2

Deri Ceket ve Mom Jean

Daha maskülen bir görüntü elde etmek isteyen kadınlar için deri ceket vazgeçilmezdir. Deri ceketin en şık formuna kavuştuğu kombinler ise, mom Jean kombinleridir. Bu kombine eklenecek çizgili ya da düze beyaz/siyah bir bluz ise tamamlanmış bir görüntü elde edilmesini sağlayacaktır.

Mom Jean Nedir Kimlere Yakisir 3

..Mom Jean Nedir? Kimlere Yakışır?…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu