Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Müdür Tatlı Zamanda Yolculuk Yaptı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu ve Altıeylül Kesirven Şehit Mehmet Eren İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Müdür Tatlı Zamanda Yolculuk Yaptı

Mudur Tatli Zamanda Yolculuk Yapti 1

Okulların Fiziki İmkanlarını İnceledi

İl Müdürü Ali Tatlı, okulların fiziki imkanlarını inceleyerek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde; öğrencilerin başarısı ve eğitim öğretime dair genel ihtiyaçlar üzerine okul yöneticileri ve öğretmenlerle birlikte değerlendirme de yaptı.

Mudur Tatli Zamanda Yolculuk Yapti 2

Çocuklar İle Aynı Sırayı Paylaştı

Sınıf ziyaretleri esnasında yıllar önce oturmuş olduğu sıraları, öğrenciler ile birlikte paylaşarak onların penceresinden eğitim öğretim süreçlerini gözlemledi. Öğrencileri dinlemenin, onların sorularını cevaplamanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle çocuklarla sohbet etti.

Mudur Tatli Zamanda Yolculuk Yapti 3

Soru Cevaplar Sınıfı Kahkahaya Boğdu

Öğrencilerle soru cevap şeklinde gerçekleştirdiği sohbetlerde, öğrencilere sorduğu sorulara aldığı cevaplar İl Müdürü Ali Tatlı’yı ve sınıfı tebessüm ettirdi.

Görüş-İstek Ve Talepler

Okulların farklı alanlarını gezerek incelemeler yaptıktan sonra meslektaşlarıyla da bir araya gelen İl Müdürü Ali Tatlı, ilde yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında öğretmenlerle istişare etti. Eğitimin yapıtaşı olan öğretmenlerimizin görüş, istek ve önerilerini Müdürlerle paylaştığı mini toplantılarda; öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için yapılacak çalışmalar, öğrencilere kazandırılması gereken millî ve manevi değerler üzerinde duruldu.

Haber: Muhammed Can Akyürek // Müdür Tatlı Zamanda Yolculuk Yaptı

İlginizi çekebilir ; Ali Tatlı’dan Mesaj

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu