Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Vali Ustaoğlu Dursunbey’de Coşkuyla Karşılandı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Dursunbey İlçesinde program gerçekleştirdi.

Vali Ustaoğlu Dursunbey’de Coşkuyla Karşılandı

Vali Ustaoglu Dursunbeyde Coskuyla Karsilandi 1

İlçe Müdürleri İle Bir Araya Geldi

İlçedeki programında Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin’i ziyaret ile başlayan Vali Ustaoğlu, burada İlçe Müdürleri ile bir araya geldi. Vali Ustaoğlu başkanlığında yapılan toplantıda İlçede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

Vali Ustaoglu Dursunbeyde Coskuyla Karsilandi 2

Ziyaretlere Devam Ediyor

Programına Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret ile devam eden Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığındaki incelemelerinde asayiş ve güvenlik konularındaki çalışmaları değerlendirdi.

Vali Ustaoglu Dursunbeyde Coskuyla Karsilandi 3

İlçenin Gözde Valisi Ustaoğlu

İlçede ilgi ve coșkuyla karşılanan Vali Ustaoğlu, Dursunbey Aile Destek Merkezini de ziyaret etti. Merkezin çalışmaları ve kursiyerler tarafından yapılan ürünler ile ilgili bilgi alan Ustaoğlu, burada bulunan çocuklarla yakından ilgilendi.

Vali Ustaoglu Dursunbeyde Coskuyla Karsilandi 4

Esnaf Ve Vatandaşla Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu programı kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan Belediye Kapalı Pazar Yeri’nde incelemede bulundu. İlçede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Ustaoğlu, Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’ni de ziyaret etti. Vali Ustaoğlu ardından Dursunbey Suçıktı Mesire Alanı’nda Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. // Vali Ustaoğlu Dursunbey’de Coşkuyla Karşılandı

Vali Ustaoglu Dursunbeyde Coskuyla Karsilandi 5

İncelemede Bulundu

İlçedeki incelemelerine Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaretle devam eden Vali Ustaoğlu, tamamlanan ve devam eden yatırımlar başta olmak üzere yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi.

Haber: Muhammed Can Akyürek // Vali Ustaoğlu Dursunbey’de Coşkuyla Karşılandı

İlginizi çekebilir ; Bakan Yerlikaya Vali Ustaoğlu İle Toplantı Yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu