İlçe HaberleriSiyaset

Mustafa Aysel Halkın ve İşi Dünyasının Nabzını Tutuyor

Burhaniye'nin AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Aysel, seçim öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün, Çoruh Mahallesi ve Burhaniye Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret eden Aysel, halkın ve iş dünyasının nabzını tuttu.

Mustafa Aysel Halkın ve İşi Dünyasının Nabzını Tutuyor

Mustafa Aysel Halkin Ve Isi Dunyasinin Nabzini Tutuyor 1
Mustafa Aysel Halkın Ve İşi Dünyasının Nabzını Tutuyor

Çoruh Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Çoruh Mahallesi’ni ilk olarak ziyaret eden Aysel, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini aktardı. Mahalle halkının beklentilerini dinleyen Aysel, “Birliğimiz, beraberliğimiz, bütünlüğümüz gönüllerde iz bırakıyor. Çoruk ve tüm mahallelerimizi hizmet ve icraat ile buluşturmak için hazırız, kararlıyız. 31 Mart, Burhaniye sevdasıyla oluşturduğumuz projelerimize hayat verebilmemiz için kritik önem taşıyor. Gelin, hep birlikte Burhaniye’yi hak ettiği değere kavuşturalım.” ifadelerini kullandı.

Burhaniye Su Ürünleri Kooperatifi Ziyaret Edildi

Ardından, Burhaniye Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret eden Aysel, Kooperatif Başkanı Süleyman Yaman’a teşekkür etti. Aysel, “Nazik karşılamaları ve göstermiş oldukları misafirperverlik sebebiyle Kooperatif Başkanımız Sn. Süleyman Yaman’a teşekkür ediyorum. Bizim projelerimiz var, eserlerimiz var. Burhaniye’mize heyecanımız ve sevdamız var.” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Mustafa Aysel Burhaniyeli Vatandaşlarla Sohbet Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu