Spor

Eroğlu: ‘Bundan Sonraki Maçlarda Tepkimizi Göstereceğiz’

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Çorum FK ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Eroğlu: ‘Bundan Sonraki Maçlarda Tepkimizi Göstereceğiz’

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Çorum FK ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bir puan aldık. Gönül isterdi ki üç puan alalım. Bundan sonraki haftalarda bunu telafi edeceğiz” dedi. Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Eroğlu, müsabakanın her iki takım için de önemli olduğunu vurgulayarak, “Play-off barajındaki birçok takım puan kaybetti. Buna bakıldığında 3 puan alan iki takım da önemli bir avantaj sağlayacaktı” şeklinde konuştu.

Eroğlu, maçta yaşanan penaltı pozisyonlarını da değerlendirerek, “Penaltı konuşulabilir. İlk penaltı kalecimizin başarısıydı. Ama diğer anlamda gol bulsaydık maç bizim de lehimize dönebilirdi” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kaleci Zafer’in penaltı vuruşlarını başarıyla kurtardığını belirterek, “Kalecimiz savunmamızla birlikte iyi bir performans ortaya koydu” şeklinde övgüde bulundu.

Eroğlu: 'Bundan Sonraki Maçlarda Tepkimizi Göstereceğiz'

Eroğlu, maçın genelinde takımının daha iyi performans gösterebilmesi gerektiğini ve birçok pozisyonda etkili olamadıklarını dile getirerek, “Çok pas hataları yaptık. Kaptırdığımız toplar ister istemez rakibin üstün olmasını gösterdi. Hücum geçişlerini değerlendirebilseydik üç puanın sahibi olabilirdik” şeklinde konuştu.

Son olarak, deplasmanda alınan bir puanla dönmelerine rağmen üzgün olduklarını belirten Eroğlu, önlerindeki maçlarda bu puan kaybını telafi edeceklerini ve Çorumspor’a başarılar dilediğini aktardı.

 

 

İHA

Ayvalıkgücü Belediyespor Basketbol Takımına Coşkulu Karşılama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu