İlçe HaberleriSiyaset

Mustafa Canbey ‘Hedef 21’de 21’

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerine odaklanırken, yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında saha çalışmalarını da hızlandırdı.

Mustafa Canbey ‘Hedef 21’de 21’

Canbey Hedef 21De 21 1

“Hedef 21’de 21”

Dr. Mustafa Canbey, son dönemdeki ziyaretlerinde Balıkesir’in 6 ilçesini ziyaret ederek, 31 Mart için belirledikleri hedefi açıkladı: “Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak.” Milletvekili Canbey, bu hedefin arkasındaki motivasyonun gerçek belediyeciliğin AK Parti’ye ait olduğuna inanmalarıyla güçlendiğini belirtti.

Gönül Belediyeciliği Anlayışı

Dr. Canbey, saha ziyaretlerinde vurguladığı bir diğer önemli nokta da “gönül belediyeciliği” anlayışıydı. Kendilerinin bu anlayışla hareket ettiklerini belirten Canbey, seçim sürecinde halkla birebir iletişimi esas aldıklarını ve her bir hemşehrinin gönlünü kazanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Balıkesir’e Kazandırılan Değerler

AK Parti’nin 21 yıllık süreçte Balıkesir’e kazandırdığı yatırımların ve hizmetlerin gelecek için somut birer delil olduğunu belirten Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte şehrin eksikliklerini gidermek, ihtiyaçları karşılamak ve sorunlara çözüm bulmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

Müreffeh Bir Türkiye ve Balıkesir İçin

Son olarak, Dr. Canbey, siyasetteki hedeflerinin sadece koltuk veya siyasi ikbal değil, evlatlarına daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye ve Balıkesir bırakmak olduğunu vurguladı. Tüm bu çabanın, Balıkesir’i bir bütün olarak kalkındırma ve evlatlarına daha iyi bir gelecek sunma amacıyla yapıldığını belirtti.

Haber: Bülten

Canbey, ”Türkiye Yüzyılının İlk Yılı 2024”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu