GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Canbey, ”Türkiye Yüzyılının İlk Yılı 2024”

Canbey, ”Türkiye Yüzyılının İlk Yılı 2024” AK parti Milletvekili Mustafa Canbey Türkiye Yüzyılı hedeflerine değinerek gelecek sene yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti. Milletvekili Canbey gelecek sene yapılacak çalışmalara ilişkin bir açıklama yaptı.

 

‘Balıkesir’de önemli ve verimli programlar yaptık’

‘’Hep birlikte tarihi hadiselere şahitlik ettiğimiz 2023 yılını geride bırakıyor inşallah daha çok güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağımız 2024 yılına giriyoruz. 2023 yılını ülkemizde ve Balıkesir’imizde oldukça yoğun önemli ve verimli programlarla çalışmalarla hizmetlerle değerlendirdik’’dedi.

İşte Mustafa Canbey’in yeni yıl açıklaması;

‘’Bütün Balıkesir’imizin ilçelerini tek tek dolaştık. Hemşerilerimizle kucaklaştık il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız mahalle başkanlarımız muhtarlarımız ve odalarımız olmak üzere binin üzerinde ziyaretler gerçekleştirdik. Çok şükür aziz milletimiz de 14 Mayıs seçimlerinde yeniden Recep Tayyip Erdoğan yeniden AK Parti diyerek bizlere önümüzdeki beş yıl boyunca hizmet imkanı verdi. İnşallah Cumhur ittifakı olarak hizmetlerimizi yapma imkanını bulduk. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde de Balıkesir’imiz başta olmak üzere 81 ilimizde Cumhur ittifakını destekleyeceklerinden şüphemiz yoktur’’dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde amacımız; ülkemizi ve şehrimizi “Türkiye Yüzyılı” hedeflerimize ulaştırmaktır. Çok şükür bugün 21 yıl öncesine kadar çok daha güçlü ve dirayetli çok daha inançlıyız. 2023 yılında TOGG milli aracımız yollardaydı. Milli muharip uçağımız Kaan göklerdeydi. Dünyanın ilk SIHA gemisi TCG Anadolu denizlere indi. Tüm bu gurur verici gelişmelerin yanında bazı üzücü meseleleri de ne yazık ki yaşadık.  Kahramanmaraş’ta olan depremin yarası hala kalbimizde kabuk bağlamayan ve bağlamayacak bir yaradır. Rabbim ülkemize tekrardan böyle afetler yaşatmasın. PKK/PYD terör örgütünün gerçekleştirdiği başta İçişleri Bakanlığımıza yapılan eylem olmak üzere sınırlarımızın içerisinde ve sınırlarda en büyük üzüntü ve öfkemizdir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek mücadeleye devam edeceğiz’’.

Son olarak; ‘’ İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırım bir başka olaydır. Filistin’in kendi vatanında özgürlüğe kavuştuğu bir yıl olacaktır. Bu duygularla geride bıraktığımız 2023’ü uğurluyor. Türkiye Yüzyılının ilk yılı olan 2024’te milletimizin ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu