Gündemİlçe Haberleri

Nazlı ve Tolgahan Mutluluğa Evet Dediler

Nazlı ve Tolgahan Mutluluğa Evet Dediler

 

Balıkesir’in sevilen isimlerinden Tayfun Deniz’in oğlu Tolgahan Deniz, Nazlı Yeni ile hayatını birleştirdi. Çiftin mutlu gecesi Vizyon Düğün salonunda gerçekleşti. Yakın arkadaşları ve aile yakınları Tolgahan ve Nazlı çifti ile sahnede de yalnız bırakmadı. Ayrıca, çifti mutlu gününde Balıkesir siyaset dünyasının tanınmış isimleri de yalnız bırakmadı.

 

Nazli Ve Tolgahan Mutluluga Evet Dediler 01

Nikahı Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Kıydı

Zeytincilik işi ile meşgul olan Tayfun Deniz, ayrıca, AK Parti İl Yönetiminde de yer alıyor. Deniz, Özellikle pazarcı esnafı tarafından da oldukça sevilen bir isim. Renkli ve mutlu karelere sahne olan düğünde genç çiftin nikâhını ise, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan kıydı.

Nazli Ve Tolgahan Mutluluga Evet Dediler 02

Nikah şahitliklerini ise Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, ve bazı siyasi isimler yaptı. Genç çiftler Nazlı ve Tolgahan Deniz düğünleriyle ilgili olarak, “Aşk adını verdiğimiz mutlu beraberliğimizin dönüm noktası olan düğün törenimizde tüm sevenlerimizle bir arada olmak bizleri çok memnun etti ve mutluluğumuza mutluluk kattı” dediler.

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu