İlçe Haberleri

NE10 İş Birliğiyle Kariyer Eğitim Kursları Tamamlandı

NE10 Balıkesir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle düzenlediği Kariyer Eğitim Kurslarını başarıyla tamamladı.

NE10 İş Birliğiyle Kariyer Eğitim Kursları Tamamlandı

NE10 Balıkesir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliğiyle düzenlediği Kariyer Eğitim Kurslarını başarıyla tamamladı. Gençlerin kariyer yolculuklarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitim, 5 gün boyunca gençlerin aktif katılımıyla gerçekleşti.

Ne10 İş Birliğiyle Kariyer Eğitim Kursları Tamamlandı

Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı, İsmail Orhan Sönmez, Çeko Öğrenci Topluluğu ve eğitime katılan tüm öğrencilere teşekkür eden NE10 Balıkesir, gençlerin kariyerlerine olumlu bir katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Eğitim sürecinde gösterdikleri enerji ve katılımla gençlerin +1 avantaj elde etmelerine yardımcı olduklarına vurgu yapıldı.

Bu iş birliği ile gençlerin mesleki gelişimine yönelik önemli bir adım atıldığına dikkat çekilen açıklamada, Onyedi Eylül Üniversitesi İİBF Dekanlığı, İsmail Orhan Sönmez ve Çeko Öğrenci Topluluğu’na teşekkür edildi. Gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek olacak bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yapılırken, eğitim sürecinin başarıyla tamamlanmasının memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

Ne10 İş Birliğiyle Kariyer Eğitim Kursları Tamamlandı

 

 

Seren Çiftçi

Balıkesir’de Eğitimde Erasmus Rüzgarı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu