Gündemİlçe Haberleri

NURİYE TEYZEYİ UNUTMADIK

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı 102 yaşındaki Nuriye teyzeyi unutmayarak tekerlekli sandalye hediye etti.

TEKERLEKLİ SANDALYE SAHİBİNE VERİLDİ.

Altıeylül 1. Gündoğan Mahallesi’nde kızı ile birlikte yaşayan 102 yaşındaki Nuriye Taştekin’i Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ALGEM ekipleri ile beraber ziyaret etti.Altıeylül Belediyesinin haberine göre, %93 engeli bulunan Nuriye Taştekin’in Tekerlekli Sandalye talebini boş çevirmeyen Başkan Avcı, sandalyeyi kendisi teslim etti.

102 Yaşındaki Nuriye Taştekin’in elini öpüp hayır duasını alan Başkan Avcı şunları söyledi; “ ALGEM olarak sosyal belediyecilik açısından 2018’de yoğun bir süreç geçireceğimizi söylemiştik. İhtiyaç sahibi ailelere, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarımız devam ediyor. Nuriye teyzemiz evde hareket etmekten zorlanıyormuş” Altıeylül Belediyesinden edinilen bilgiye göre Avcı “Kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik.

İnşallah derdine derman olur, kendisinin ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu şekilde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bu vesile ile yarıladığımız Mübarek Ramazan-ı Şerif’ilerini tebrik ediyorum. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini, öksüz ve yetimleri sadece belediye değil, imkânları olan vatandaşlarımız da koruyup kolluyor. Yüce Allah, bu güzel ayların hürmetine, Ümmeti Muhammed’e zulmedenleri kahreylesin, mazlumlara, garip gurabaya af ve mağfiret etsin. Vatandaşlarımızla birlikte, manevi olarak güzel bir ramazan ayını tamamlayıp bayrama ermeyi diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu