GündemSpor

BALKES İÇİN EL ELE

Balıkesirspor Baltok Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Baltok Balıkesirspor ve Balıkesir konuşuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kafaoğlu’na çiçek takdim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kent insanına aşıladığı sevgi ve barış dilini Balıkesirspor camiasına da taşıdı. Kafaoğlu, Baltok genel müdürü Mustafa Bahçeci’nin başkan seçildiği kongrede Kırmızı-Beyazlı camianın önde gelen isimlerini bir araya getirmişti. Kongrede herkes kol kola girdi, birlik-beraberlik mesajı verdi.

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulübü’nü “A Takımı”ndaki ünlü müteahhit Mustafa Bahçeci’ye emanet ettiği kongrede camiayı da birbirine kenetlemişti.Kongre sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu yeni yönetimi ile birlikte ziyaret eden Bahçeci destek ve olumlu konuşmaları nedeniyle Başkan Zekai Kafaoğlu’na teşekkür etti.Başkan Kafaoğlu, “ Herkes Balıkesirspor için nasıl katkı sağlayabilirim diye düşünmeli. Eleştirmek kolay herkes katkı sağlamalı. Bütün müesseselerimizle Balıkesirspor’un arkasında olmalıyız. Balıkesir’de ekmek yiyen Balıkesir’de üretim yapan, istihdam oluşturan, iş adamlarının taşın altına elini koyması lazım. Bizler de yerel yönetimler olarak 20 ilçe belediye ile herkesi taşın altına koymayı davet ediyoruz. Büyükşehir olarak bu işin yanında olacağız. “dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu