İlçe HaberleriSpor

Öğrenciler Arası Mücadele Ödüllerle Son Buldu

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Voleybol Turnuvası"nın ödül töreni, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Öğrenciler Arası Mücadele Ödüllerle Son Buldu

Ortaokul ve liseli gençlerden oluşan takımların yer aldığı turnuvada heyecanlı müsabakaların ardından kazanan ekiplere ödülleri verildi. Yıldız kategorisinde birinci olan Adres İstanbul Spor Kulübü, ikinciliği Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü elde etti.

Düzenlenen turnuvada üçüncülüğü Çengelköy Voleybol Kulübü ve dördüncülüğü İstanbul Ateş Spor paylaştı. Midi kategorisinde ise birinciliği Burhaniye Ören Spor Kulübü kazanırken, ikincilik Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncülük Adres İstanbul Spor Kulübü, dördüncülük ise Ayvalıkgücü Belediyespor tarafından elde edildi.

Öğrenciler Arası Mücadele Ödüllerle Son Buldu

Turnuva boyunca gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban’ın katılımıyla gerçekleşen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi.

Kazanan takımlar kupalarını Erbalaban ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Rukiye Güven Köken’den alırken, tüm sporculara madalya, teşekkür sertifikası ve hediye paketi takdim edildi. Ayrıca, Çengelköy Voleybol Kulübü Antrenörü Elif Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi sundu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Öğrenciler Arası Mücadele Ödüllerle Son Buldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu