GündemSiyaset

ONUR BİLA DEVA’DA

Balıkesirli iş adamı ve eski CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Onur Bila CHP’den ayrılarak DEVA Partisi’ne katıldığını duyurdu.

 

Balıkesirli İş adamı ve ve eski CHP Altıeylül İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Onur Bila; CHP’nin parti örgütlenmesine önem veriyorum diyerek, örgütü oluşturanların söylediklerine hiç kulak vermediğini fark ettiğini dile getirerek CHP’den ayrılıp Demokrasi ve Atılım Partisi’ne katılma kararı aldığını söyledi.

 

“CHP Gençlerin Önünü Kapatarak Emeği Hiçe Sayıyor ”

 

Onur Bila yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi benim siyasete başladığım ,çok şeyler öğrendiğim, İlçe yöneticiliği yaptığım ve bu çatı altında büyüdüğüm baba yadigarım olan partimdir. Ancak günümüz siyaset anlayışına baktığımızda parti örgütüne önem verdiğini söyleyip örgüte kulak vermeyen, sosyal demokratlıktan uzak anlayışla parti içindeki gençlerin önünü kapatıp emeği hiçe sayan bir görüntü sergilemektedir. Bu sebeple mutlu günler geçirdiğim, baba yadigarım olan partimden üzülerek ayrılıyorum. Dava içinden gelip milletimize deva olmak için; DEVA Partisi’ne katılma kararı aldım. ” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu