Gündemİlçe Haberleri

Orhan Gaga “Yapılmayan Bir Hizmeti Yaptık”

Orhan Gaga “Yapılmayan Bir Hizmeti Yaptık”

 

Balya’nın CHP’li Belediye Başkanı Orhan Gaga ilçede düğün salonunun hizmete girdiğini söyledi. İlçenin ihtiyacı olan önemli bir eksikliğin giderildiğini belirten Başkan Gaga, gerekli kaynağın bulunarak çalışmanın sona erdirildiğini açıkladı.

 

298088052 497774789018744 3170128034718239569 N

 

Düğün cemiyetleri Bu Mekanda Yapılacak

Balya ilçesinde sosyal ihtiyaçların karşılanması amacıyla kullanılan mekan ve düğün cemiyetleri için kullanılacak ortam hazırlandı. Uzun zamandır ihtiyacın giderilmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga çalışmalarda son gelindiğini duyurdu.

Başkan Gaga“Balya’mıza Hayırlı Uğurlu Olsun!”

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga  yapılan düğün salonu le ilgili “Herkese yaptığımız işi duyuruyoruz, hesabını veriyoruz, vatandaşımıza soruyoruz, şeffafız. Yapılamayan hizmetleri yapıyor çalışmalarımızı tamamlıyoruz .”dedi.

Proje ve Kaynak Oluşturuldu

Başkan Gaga, “Balya’da eksikliği önemli ölçüde hissedilen uzun zamandır proje ve kaynak oluşturma çalışmalarını sürdürdüğümüz, hemşehrilerimizin sosyal ihtiyaçları karşılamak maksadıyla düğün salonu için gerekli çalışmalar tamamlandı ve düğün salonumuz bugün hizmet vermeye başladı.” şeklinde konuştu. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu