İlçe HaberleriSiyaset

Orkan Ailesi Gönülden Gönüle Akıyor

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın eşi Pelin Orkan yaptığı STK ziyaretleri ve ev ziyaretleri  ile kadınların gönlünü kazanmayı sürdürüyor.

Orkan Ailesi Gönülden Gönüle Akıyor

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın eşi Pelin Orkan yaptığı STK ziyaretleri ve ev ziyaretleri ile kadınların gönlünü kazanmayı sürdürüyor. Pelin hanım, Dinçer Orkan selamı ile girdiği kapıdan iz bırakarak çıkıyor. Orkan, kendisini davet edenlerinde evlerine kadar giderek sohbet ediyor ve onları dinliyor.

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine doğru siyasiler, gece gündüz ayrı ayrı mahalle ziyaretlerinde. Balıkesir Karesi’de Mevcut Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın özellikle yürüyerek ulaşımı sevdiği ve esnaf, vatandaşa selam vererek bazen sohbet ederek  işine gittiği biliniyor. Böylelikle geçmişten bugüne gelen halkın içinden gelme anlayışı ailece Orkan ailesini halktan biri yaptı. Pelin Orkan’ın uyumu ile bütünleşen ve iz bırakan ziyaretlerle 7’den 70’e apayrı bir çalışma içinde olan Orkan ailesi durmadan hem çalışıyor hem de gönül alıyor.

Orkan Ailesi Gönülden Gönüle Akıyor

Geçtiğimiz haftayı yaptığı STK ziyaretlerinde Pelin Orkan’a teşekkür eden kadınlar “Gönül Büyüklüğü Yok” cümleleri ile mütevazı bir duruşunun olduğunu dile getiriyor. Öte yandan ev ziyaretlerini de samimi sohbetlerle renklendiriyor.

 

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu