GündemSiyaset

Özel: Balıkesir’de Birlik Olmadan Başarıya Ulaşamayız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen Büyük Körfez Buluşması programında, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın ve CHP Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş için seçmenlerden destek istedi.

Özel: Balıkesir’de Birlik Olmadan Başarıya Ulaşamayız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen Büyük Körfez Buluşması programında, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın ve CHP Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş için seçmenlerden destek istedi. Özel’in konuşmasında, Balıkesir’in geçmişte yaşadığı hayal kırıklıklarına değinirken, toplumun birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

CHP lideri, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Karıncalar birlikte olursa, yan yana durursa, peş peşe yürürse, küçük küçük karıncaların yapamayacağı iş, taşıyamayacağı yük, kazanamayacağı savaş yoktur.”

Özel, geçmişte yaşanan bir olaya da atıfta bulunarak, “Balıkesir’de beş yıl önce yerel seçimlerde yaşanan büyük bir hayal kırıklığının şimdi bir büyük mutluluğa, bir büyük zafere dönüşmesi için el birliği yapmaya, gönül birliği yapmaya geldik” dedi.

Ankara’da bir ittifak kurulamadığını hatırlatan Özel, “Bu süreçte çok istedik ki bu borç, Ankara’daki bir ittifakla, bir iş birliğiyle Balıkesir’deki bu tarihi hesabı hep birlikte halledelim. Biz Ankara’da halledemedik. Olmadı. Ama Balıkesir’de sandığın başında Vicdan İttifakı olacak kardeşim. Bunu göreceksin” ifadelerini kullandı.

Seçimlere beş gün kala seçmenlere seslenen Özel, “Ahmet Akın kardeşimiz seçimleri önde götürüyor. Ancak başka partilere verilen oyun sonucu seçim kaybedilebileceğini unutmamalıyız. Balıkesir AK Parti kazanır. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verirseniz Balıkesir’i hep birlikte kazanırız. Siz de kazanırsınız” dedi.

Son olarak, Zeytin üreticilerinin destek beklediğini de belirten Özel, “Zeytine, tane zeytine prim diyoruz, sesimizi duymuyor. Biz çiftçi olsun, işçi olsun, emekçi olsun, emekli olsun, siftahsız esnaf olsun, ayın sonunu getiremeyen herkesin yanındayız. Bundan sonra da hep birlikte olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

İHA

Kocaavşar’da Dinçer Orkan Rüzgarı; “6 Ok’u Bilmeyenler CHP’li Oldu”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu