GündemSiyaset

Özel “CHP’de Hançerleyecek Kimse Yok”

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı.

Özel “CHP’de Hançerleyecek Kimse Yok”

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu’nda toplandı. CHP 38. Olağan Kurultayında Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarında geçen hançerlendim sözlerine tepki gösterdi. “Hiç Üstüme Alınmadım. CHP’de Hançer Yok, Hançerleyecek De Kimse Yok” dedi.

Partide Kılıçda Yok!

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda yaptığı adaylık konuşmasında; “Biraz önce sayın Genel Başkanımızın kullandığı bir ifade kapının önünde onlarca mikrofona, onlarca kameraya dönüştü. Diyorlar ki, ‘Sayın Genel Başkan bir hançerden bahsetti, bu hançer konusu sizinle ilgili mi’… Vallahi hiç üstüme alınmadım, hiçbirimizin üstüne alınmadım. CHP’de hançer yok, hançerleyecek de kimse yok. Ama sayın Genel Başkanım, hani benim de şu kadarcık diyecek bir şey varsa en iyi siz bilirsiniz ki bizim ne partide ne partililerde hançer olmaz, ama bizim partide kılıç da olmaz” diye konuştu.

Değişimciler İçin Kılıçlar Çekildi Paylaşımı

“Seçimlere iki gün kala sizin atadığınız önce Atatürk’e sonra da son Genel Başkanımız size olmadık laflar söyleyen kadını sizin bir arkadaşıma sorduğunuz kişi Hasan Cengiz çıktı, bu Hasan Cengiz geçtiğimiz günlerde, güya bütün danışmanlar gitmişti 80’i birden, sayın Genel Başkanımıza bir kılıç getirmiş, üstüne de şöyle paylaşmış, ‘değişimciler için kılıçlar çekildi’… lafım sayın Genel Başkana olamaz ama CHP’de danışmanım diyen ama profil resminde Recep Tayyip Erdoğan olan, ‘değişim’ diyenlere kılıç çekecek olanlara alnını karışlarım…ifadelerini kullandı.

Özel “Chp’de Hançerleyecek Kimse Yok”

 

Haber Merkezi

 

Kılıçdaroğlu: “Sırtımdaki Hançerlerle Seçime Girmek Zorunda Kaldım”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu