GündemSiyaset

Özel’den Akşener’e cevap: “Cevabım iki kelime; canı sağ olsun, ablamdır”

Eski dostlardan düşman olunmayacağını belirtti

Özel’den Akşener’e cevap: “Cevabım iki kelime; canı sağ olsun, ablamdır”

Eski dostlardan düşman olunmayacağını belirtti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde halkla buluştuğu bir etkinlikte konuştu. Özel, 15 yıldır birlikte oldukları halka hitap ederek, emeklilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Özellikle AK Parti iktidarı döneminde emeklilerin yaşadığı maddi sıkıntıları vurguladı. Emeklilerin haklarını alana kadar mücadele edeceklerini ifade etti ve halkı sandığa gitmeye çağırdı.

Cevabim Iki Kelime Cani Sag Olsun Ablamdir 1

Özel, ayrıca gençlere de seslenerek, onların umudunu kaybetmemeleri gerektiğini belirtti. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Özel, gençleri umutlarını kaybetmemeleri konusunda cesaretlendirdi.

Özel, konuşmasının bir bölümünde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e cevap verdi. Akşener’in CHP’nin Balıkesir’deki mitingindeki afiş tartışmasına atıfta bulunarak, dostluktan ve saygıdan bahsetti. Akşener’e olan saygısını dile getirerek, eski dostlardan düşman olunmayacağını belirtti.

Cevabim Iki Kelime Cani Sag Olsun Ablamdir 2

Konuşmasının sonunda, CHP’nin Turgutlu Belediye Başkan adayı olan Çetin Akın’ı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek’i yanına çağıran Özel, adaylarına destek istedi.

Başkan Deveciler, Hemşehrileriyle Buluştu

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu