Görüntülü HaberlerGündemTürkiye Gündemi

Özgür Özel, Emre Saltık’ın Anma Törenine Katıldı

Ramazanın ilk günü bugün, bütün İslam coğrafyasına, bütün dünyaya barış diliyoruz, kanın durmasını diliyoruz

Özgür Özel, Emre Saltık’ın Anma Törenine Katıldı

Ramazanın ilk günü bugün, bütün İslam coğrafyasına, bütün dünyaya barış diliyoruz, kanın durmasını diliyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sanatçı Emre Saltık’ın vefatının 7. yılında düzenlenen anma törenine katıldı. Güzelce Mezarlığı’nda düzenlenen törende konuşan Özel, geçmişte CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan ile birlikte Emre Saltık’ı anma etkinliği düzenlediklerini ve onun sanatını ve derin izlerini konuştuklarını belirtti.

Ozgur Ozel Emre Saltikin Anma Torenine Katildi 1

Özel, Saltık’ın ilk albümündeki şarkılardan birinin Filistin’e olan duyarlılığına işaret ederek, bugün Ramazan’ın ilk günü olduğunu ve tüm İslam coğrafyasına barış dileklerinde bulunduklarını vurguladı. Ayrıca, Saltık’ın ilk albümünde Filistin ile dayanışmayı işlemesini anlamlı bulduklarını ifade etti.

Ozgur Ozel Emre Saltikin Anma Torenine Katildi 2

Sanatçının erken kaybının üzüntü verici olduğunu dile getiren Özel, onun potansiyelini ve neler yapabileceğini düşünmekten geri kalmadıklarını belirtti. Saltık’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyen Özel, onun Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde de önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Ozgur Ozel Emre Saltikin Anma Torenine Katildi 3

Açıklamanın ardından Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte Saltık’ın ailesiyle mezara karanfil bıraktı. Özel, anma töreninin ardından Güzelce Mahallesi’nde bir kahvehaneyi ziyaret etti.

Deveciler Vizyonunu Pelitköy İle Paylaştı

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu