GündemSiyaset

Özgür Özel’den Saadet Partili Bitmez’e Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM'de fenalaşan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etti.

Özgür Özel’den Saadet Partili Bitmez’e Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM’de fenalaşan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM Genel Kurulu’nda fenalaşan ve yoğun bakımda tedavisi süren Saadet Partili Hasan Bitmez’in durumu hakkında bilgi almak için Bilkent Şehir Hastanesi’ne geldi. Özel, Bitmez’in sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi alarak, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Özel, “Hasan Bitmez Meclis’e geldiği ilk günden beri iki grup arasında da köprü olmuş; çok çalışkan, sürekli odamıza ve grubumuza gelen giden, partisi için ve Kocaeli’nin sorunlarını dile getirmek için üstün gayret gösteren çok samimi, çok gayretli bir siyasetçi. Dünden bugüne hep birlikte dua ediyoruz” dedi.

 

 

Haber Merkezi

Cumhur İttifakında Adaylar Belli Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu