Gündemİlçe Haberleri

‘Özgürlüğe Yolculuk’ Sergisi Can Dostlara Mama Oldu

Ayvalık Ayazması'nda gerçekleşen "Özgürlüğe Yolculuk" sergisine ev sahipliği yapan fotoğraf sanatçısı Zeliha Öztürkkan sergiden elde edilen gelirlerle can dostlara mama bağışı yaptı.

‘Özgürlüğe Yolculuk’ Sergisi Can Dostlara Mama Oldu

Ozgurluge Yolculuk Sergisi Can Dostlara Mama Oldu 1

675 Kilogram Mama Bağışladı

Ayvalık Ayazması’nda Eylül ayında gerçekleştirilen “Özgürlüğe Yolculuk” sergisine ev sahipliği yapan fotoğraf sanatçısı Zeliha Öztürkkan, sergiden elde ettiği geliri Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin misafirleri için seferber etti. Sanatçı, elde ettiği geliri 675 kilogram ‘mama’ olarak bağışlayarak, barınakta kalan can dostlara destek oldu.

Ozgurluge Yolculuk Sergisi Can Dostlara Mama Oldu 2

Yaşam Kalitesi Vurgusu

Barınak gönüllüsü olan Zeliha Öztürkkan, duyarlılık göstererek sergiden elde ettiği geliri, Ayvalık Belediyesi’nin Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sakinleri için harcadı. Kendisine destek veren tüm hayvanseverlere teşekkür eden Öztürkkan, duygusal bir bağışın hayvanların yaşam kalitesini artırmada önemli bir rol oynayabileceğine vurgu yaptı.

Ozgurluge Yolculuk Sergisi Can Dostlara Mama Oldu 3

Bilinç Oluşturmak İçin Çalışacak

Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu da sanatçının bu örnek davranışını takdirle karşıladı. Karasu, Zeliha Öztürkkan’ın duyarlılığının ve yardımseverliğinin, toplumda sosyal sorumluluk bilincinin yayılmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak: Alper Çobanoğlu

Öğrenciler Pati Dostları İçin Harekete Geçti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu