Türkiye GündemiEkonomiSiyaset

Palandöken “Annelere Hediye”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Anneler Gününe denk geldiğini söyledi. Seçimde annelerimizi unutmayalım dedi.

 

 

Seçim Gölge Düşürmesin

Palandöken “Annelere Hediye”… Palandöken “Bizleri doğuran, yetiştiren, sevgisiyle büyüten annelerimizin en özel günü olan Anneler Günü’ne seçim gölge düşürmesin” dedi. Ayrıca küçük bir hediyenin büyük bir hatıra olduğunu dile getirdi.

Esnafın Ciro Beklentisi

Geçtiğimiz yıllarda bu özel günlerin esnaf camiasına 10 -15 milyar liralık bir ciro getirisi olduğu bilinmektedir. Ekonomiye de esnafa da canlılık getirecek her türden hediye ile birlikte bu yılda esnafın tercih edilmesi önem taşıyor. TESK’in beklentisi bu yıl Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar liralık ciro elde etmek.

Vatandaşlık Görevinin Ardından

Palandöken, Anneler Günü’nün öneminden bahsetti. Ayrıca bu özel günün, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlandığını hatırlattı. Başkan, “Vatandaşlık görevimizi yapalım ve annelerimizi de alacağımız hediye ile mutlu edelim. Onların hakkı ödenmez ama düşünüldüklerini bilmek mutlu etmeye yetecektir” dedi.

…Palandöken “Annelere Hediye”…

 

Çiçekçi ve Taksicilerin İş Yaptığı Gün

Anneler Günü; çiçekçi, kuyumcu,  aksesuarcı, konfeksiyoncu, beyaz eşya ve züccaciyeci, pastacı, taksici esnafın iş yaptığı önemli günlerdendir.

Haber: Güler Yaşar

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: TESK Başkanı Palandöken'den 15 Temmuz Mesajı - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu