Dünyadan HaberlerGündem

Prenses Kate Middleton Günler Sonra Ortaya Çıktı

İngiltere'nin tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi olan Prenses Kate Middleton, günlerdir sırra kadem basmıştı. Bir çok iddia sonrası Prenses Kate Middleton video ile iddialara yanıt verdi.

Prenses Kate Middleton Günler Sonra Ortaya Çıktı

Prenses Kate Middleton Gunler Sonra Ortaya Cikti 1

Kaybının Ardındaki Sırrı Açıkladı

Prenses Kate Middleton, iddialara açıklama yaparak kendisine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu. Kamuoyuyla paylaşılan bir video üzerinden sağlık durumunu aktaran Prenses, önleyici kemoterapi gördüğünü belirtti. Ocak ayında karın bölgesinde gerçekleştirilen bir ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Prenses Kate, ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser teşhisi konulduğunu ifade etti.

Biraz Zamana İhtiyacı Olduğunu Söyledi

Prenses Kate, “Bu elbette büyük şok oldu, William ve ben genç ailemizin iyiliği için bunu özel olarak ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” şeklinde konuştu. Doktorların önerisi üzerine önleyici kemoterapi tedavisine başladığını da belirtti. Prensesin tedavi sürecinin zaman alacağını vurgulayarak, çocukları George, Charlotte ve Louis’e durumu anlatmanın ve onları rahatlatmanın önemine değindi. Eşi Prens William’ın desteğinin kendisi için büyük bir güvence kaynağı olduğunu da ekledi. Ancak ailenin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı olduğunu belirterek kanserin ayrıntılarını paylaşmayacağını söyledi.

İddialara Yanıt Verdi

Prenses Kate’in sağlık durumuyla ilgili olarak daha önce sosyal medyada çıkan spekülasyonlara da değinildi. Özellikle paylaşılan fotoğrafların üzerinde oynanması ve haber ajanslarının bu fotoğrafları durdurmasıyla ilgili olarak kamuoyunda büyük bir merak ve tartışma oluşmuştu. Son olarak, Prenses Kate’in son görüntülerinin amatör bir kamera tarafından Windsor kentinde alışveriş yaparken kaydedildiği belirtildi, ancak bazı sosyal medya kullanıcılarının bunu prenses olarak tanımlamadığına dikkat çekildi.

Haber: AA

Kate Middleton’un 10 sırrı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu