Eğitimİlçe Haberleri

Bitkilerin Sırlı Dünyası Tuale Döküldü

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu, doğanın göz alıcı güzelliklerini sanatla buluşturan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. "Botanik Resimleme Teknikleri" adını taşıyan serginin açılışı gerçekleşti.

Bitkilerin Sırlı Dünyası Tuale Döküldü

Bitkilerin Sirli Dunyasi Tuale Dokuldu 1

Birçok Sanatsever Sergiye Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar gibi önemli isimlerin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler de serginin açılışında yerlerini aldılar.

Bitkilerin Sirli Dunyasi Tuale Dokuldu 2

Doğadan İlham Alan Sergi

Doç. Dr. Fergana Kocadoru Özgör’ün önderliğinde hazırlanan sergide; öğrencilerin sulu boya, kuru boya ve kara kalem gibi farklı tekniklerle Balıkesir’in zengin florası ve faunasından ilham alarak yaptıkları eserler yer alıyor. Sergi, doğanın renklerini ve detaylarını kusursuz bir şekilde yansıtan öğrenci çalışmalarıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor.

Bitkilerin Sirli Dunyasi Tuale Dokuldu 3

29 Mart’ta Kadar Sergi Açık Kalacak

Ziyaretçiler, resimlerin yanı sıra Bitki ve canlı çeşitlerinin detaylı tanıtımlarıyla da doğaya dair yeni bilgiler ediniyorlar. Sergiyi gezen Rektör Oğurlu, öğrencilerin ve akademisyenlerin emeklerini takdirle karşılayarak tebriklerini iletti. Sergi, sanat tutkunlarını 29 Mart tarihine kadar ağırlamaya devam edecek.

Haber: Bülten

Balıkesir Görsel Sanatla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu