Eğitimİlçe Haberleri

Müziğin Rüzgarıyla Çanakkale’ye Yolculuk

Balıkesir Üniversitesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, "Yemen'den Çanakkale'ye Ağıtlar" adlı özel bir konser düzenledi.

Müziğin Rüzgarıyla Çanakkale’ye Yolculuk

Muzigin Ruzgariyla Canakkaleye Yolculuk 1

Etkinliğe Yoğun Katılım

BAÜN Türk Halk Müziği korosu tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonu’nda muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Etkinliğe, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve birçok akademik ve idari personel ile öğrenci katılım gösterdi.

Muzigin Ruzgariyla Canakkaleye Yolculuk 2

Türk Halk Müziği Yüreklere Dokundu

Şefliğini Besim Kemal Akalın’ın üstlendiği konser programında, Çanakkale Zaferi’nin anlam ve önemine dair dokunaklı anlatımlar eşliğinde, koro ve solistler tarafından özenle seçilmiş Türk halk müziği eserleri seslendirildi. Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Şef Besim Kemal Akalın’a çiçek takdimiyle son buldu. Katılımcılar, duygu dolu anları birlikte yaşadıkları konserin ardından toplu bir fotoğraf çekimiyle etkinliği ölümsüzleştirdiler.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Gençlik Konserinde Kandemir Sahne Alacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu