GündemKöşe Yazıları

Protokolü Hiçe Saydılar!

Protokolü Hiçe Saydılar!

Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkan adaylığını ilan ettiği Haliç Kongre Merkezi’ndeki toplantıda neler oldu öyle….

Cumhuriyet Halk Partisi geçmişi köklü bir siyasi Parti. CHP, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 9 Eylül 1923’te önce “Halk Fırkası” adıyla kurulmuş ve  1924 yılında “Cumhuriyet Halk Fırkası”, 1935 yılında ise “Cumhuriyet Halk Partisi” adını almıştır. Bugün CHP’de yaşanan ilginç diyalog, kameralar önünde ardında yaşananlar üzüntüyle takip edilenler arasında.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtımı Haliç Kongre Merkezinde yapıldı. İzlediğim kadarıyla ve hatta katılım sağlayan partililerden edindiğim bilgiler ışığında yapılan bir protokolsüzlüğün aykırılığını dile getirmek istedim.

Ekrem İmamoğlu’ndan önce Özgür Özel’in konuşması protokol kurallarına aykırıydı. Önce genel başkan konuşup sonra belediye başkanını davet etmesi yanlış. Çokca konuşulan emanetçi söylemlerini akıllara getirdi.

İmamoğlu’nun seçim sloganı “Tam Yol İleri” olarak belirlenmiş. Adaylık tanıtımı partililerin heyecanlı bir atmosfer oluşturması seçime oy potansiyeli olarak yansıyacak mı merak konusu .Bekleyip göreceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu