Eğitimİlçe Haberleri

Rektör Oğurlu Filistinli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite bünyesinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle bir araya geldi. Rektörlük makamında gerçekleşen buluşmada, Rektör Yardımcıları ve üniversite yöneticileri de hazır bulundu.

Rektör Oğurlu Filistinli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektor Ogurlu Filistinli Ogrencilerle Bir Araya Geldi
Rektör Oğurlu Filistinli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İhtiyaçlarını ve Taleplerini Sordu

Görüşme sırasında, Rektör Oğurlu, Filistinli öğrencilere yakından ilgi gösterdi ve onların ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Gazze’de yaşanan trajedinin insani, ahlaki ve vicdani değerlerle bağdaşmadığını vurgulayan Rektör Oğurlu, Filistin halkının ve üniversitedeki Filistinli öğrencilerin yaşadığı acıları derinden hissettiklerini dile getirdi.

“Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”

Rektör Oğurlu, öğrencilere devletin ve üniversitenin kendilerine emanet olduğunu belirterek, “Silahsız ve sivil insanların hayatını kaybettiği hiçbir savaş kabul edilemez. Umut ediyoruz ki dost ve kardeş Filistin halkının yaşadığı acılar ve zulüm en kısa sürede sona ersin. Bizler de üniversitemizdeki Filistinli öğrencilerin ihtiyaçlarına yakından ilgi göstermeye devam edeceğiz. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

Bir Çok İsim Toplantıda Yer Aldı

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeYe; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Şahin, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı Enes Bilgon ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sevim Ayhan da katılım gösterdi.

Haber: Muhammed Can Akyürek // Rektör Oğurlu Filistinli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

BAÜN Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Alanında Bir İlk

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu