Gündemİlçe Haberleri

Rektör Oğurlu Uluslararası Öğrencilerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BAÜN Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencileriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Rektör Oğurlu Uluslararası Öğrencilerle Buluştu

Rektor Ogurlu Uluslararasi Ogrencilerle Bulustu

Programa Yüksek Katılım

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, BAÜN Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi İnan, Genel Sekreter Yemliha Yanar, BAÜN Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İhsan Kısadere ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak’ın katılımıyla düzenlenen program, renkli anlara sahne oldu.

Rektor Ogurlu Uluslararasi Ogrencilerle Bulustu 1

Misafirperverlik Öne Çıktı

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ruhi İnan, programda yaptığı konuşmada, merkez çalışmalarına verdiği destek ve yakın ilgilerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve üniversite yönetimine teşekkür etti. Ayrıca, farklı ülkelerden Balıkesir Üniversitesine gelen uluslararası öğrenciler, kendilerine gösterilen misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rektor Ogurlu Uluslararasi Ogrencilerle Bulustu 2

Uluslararasılaşma Vizyonuna Tam Destek

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, yaptığı değerlendirmede, üniversitenin uluslararasılaşma vizyonu çerçevesinde uluslararası öğrenci kabulüne yönelik çalışmaların verimli sonuçlar doğrultusunda devam ettiğine vurgu yaptı. Programa katılan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Oğurlu, üniversite yönetimi olarak tüm öğrencilerin görüş ve talepleriyle yakından ilgilendiklerini belirtti.

Rektor Ogurlu Uluslararasi Ogrencilerle Bulustu 3

Teşekkürler ve İlgi

Rektör Oğurlu, üniversitenin ilgili birimlerinin uluslararası öğrencilere gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken, ülkemiz vatandaşları ve uluslararası öğrencilerle birlikte, öğrenci odaklı çalışmaların sürdürüldüğünü vurguladı. Program, öğrenci-üniversite iş birliğini güçlendirmeye yönelik olumlu atmosferde sona erdi.

Haber: Bülten

BAÜN’nden Kick Boks Arenasına Altın Dokunuş

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu