GündemÖzel Haberler

“RENKLERİN HAYATLA BULUŞTUĞU YER”

Söz Sanayi’de köşemizde haberlerimiz ile sanayi esnafının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Sanayi esnaflarımızdan bu haftaki konuğumuz Gök Reklam işletmecisi  Gökhan Akbaba oldu.

 

2009 yılından beri sanayinin içinde hizmet veren Akbaba, Reklamcılık güzel bir meslek. Ben işimi çok seviyorum. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Reklam her zaman için bir gereksindir. Yapılması gerekenler araştırılıp, doğru bir şekilde yapılandırılmalıdır. Biz hatayı sevmiyoruz. Kalitemiz ve güvenilirliğimiz ile geniş bir hizmet yelpazesi içinde güler yüzümüz ile çalışıyoruz” dedi.

 

En iyisi, kalitelisi ve hızlısı olmak

Kaliteli ve titiz işçilik politikasını izlediklerini dile getiren Akbaba, “2009 yılından bu yana sanayide bu yönde hizmet veriyorum. Her şeyden önce güven ilkesinden yola çıktık. Daima kaliteli malzemeyi kullanmayı amaç edindik. Kalite standartlarımızı da sürekli olarak artırdık. Reklam sektörünün en iyisi, en kalitelisi ve en hızlısı olarak sektörde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun için teknolojinin getirdiği yenilikleri yakından takip ederek kendimizi sürekli yeniliyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmaya çalışıyoruz. Tecrübeli kadromuz, kaliteli ve titiz işçilik politikamız yanında zamanında teslim, temiz iş ilkesiyle de beğeni topluyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.

 

 

Geniş hizmet yelpazesi

Mesleğini çok sevdiğini belirten Akbaba, “Reklamcılık güzel bir meslek. Ben işimi çok seviyorum. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Reklam her zaman için bir gereksindir. Yapılması gerekenler araştırılıp, doğru bir şekilde yapılandırılmalıdır. Biz hatayı sevmiyoruz. Kalitemiz ve güvenilirliğimiz ile geniş bir hizmet yelpazesi içinde güler yüzümüz ile çalışıyoruz. ‘Renklerin hayatla buluştuğu yer’ sloganı ile yola çıktık ve bu günlere geldik. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı. Işıklı- ışıksız tabela, araç giydirme, totem, folyo uygulamaları, dijital baskı işleri yapıyoruz. Gerek sanayide gerekse çarşı merkezde işlerimiz Allah’a şükürler olsun çok güzel. Merkezde de aynı işi yapan esnaf arkadaşlarımız var fakat sanayi işlerini yapmıyorlar. Biz hem sanayi hem de merkez ile ilgileniyoruz” şeklinde konuştu

 

“1 yıldan 5 yıla kadar değişir”

Araç giydirme işleminde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi veren Akbaba, “Bu işlem kesinlikle profesyonel ustalar tarafından yapılmalıdır. Giydirme işleminde öncelikli olarak aracın yüzeylerinin temiz olması gerekir. Araç giydirmede kullanılacak cast folyonun da üzerine mürekkebin iyice kuruması keçe ile sıvama yapılması hava kabarcıklarının da patlatılması gerekir. Giydirme işleminde montajı da bittikten sonra komple sıcak hava tabancası ile üzerinden geçilmesi gerekir. Giydirmenin ömrü kullanılan folyonun cinsiyle ve markasıyla alakalı ve bağlantılı olmakla beraber yaklaşık olarak 1 yıldan 5 yıla kadar değişir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu