GündemBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Rüyada Şemsiye Görmek

Rüyada Şemsiye Görmek : Rüyada şemsiye görmenin anlamı kötü değildir. Rüyanızda eğer şemsiye gördüyseniz hayırlı bir kişiden alınacak ya da gelecek yardıma işaret eder. Ayrıca bir anlamı da rüya sahibinin korktuğu şeyden emin olması anlamına gelir.

 

 

Rüyada Yardıma Koşacak Kişi;

Yağmur altında şemsiye açarak yürüdüğünü gördüyse rüya sahibinin üzüntüsü olduğunu bildirir. Ancak bir anda yardıma koşacak birisinin varlığına; güneşten korunmak için şemsiye kullandığını görmek, tehlikeden kaçmak için çare düşündüğüne delalet de eder.

 

46

 Şemsiye İle Yürümek

Rüyada yağmur yağarken şemsiye ile yürümek, rüyayı gören kişinin çok zor bir duruma düşmesiyle ona büyük destek sağlayacak iyi bir arkadaşı olduğuna yorumlanır.

Rüyada Kırmızı Şemsiye Görmek

Kırmızı şemsiye, güç ve kuvveti temsil etmekle birlikte düşmana galip gelmeye işarettir. Rüyasında kırmızı şemsiye gören kimse, rızkını kolay kazanır veya zengin olur, malı artar.

 

U 3

Rüyada Şemsiye Satın Almak

Evli olmayan bir kadın rüyada şemsiye satın aldığını görse, rüya sahibinin kocaya gideceğine yorumlanır. Hasta olan bir kimse bu tür bir rüyayı görürse, o kimsenin hastalıktan kurtulacağına işarettir.

 

4 19

Rüyada Siyah Şemsiye Görmek

Dahası Siyah şemsiye, saygın, güç ve kudret sahibi, insanlara yardım eden bir kimseye işaret eder. Rüyada siyah şemsiye gören kimse, böyle bir kişinin yardımıyla muradına erer, velâyete erer veya memur olur. Rüyada siyah baston görmek arzuların gerçekleşmesine, kısalması ise beklentilerin gerçekleşmemesine işarettir.

 

Bir kimse rüyada yağmurda şemsiyesini açarak yürüdüğünü görse, rüya sahibinin işlerinin düzgün gittiğine işaret eder. Rüyada şemsiye açmak bazen gerçek bir sırdaşa, aileden yardımcı olan bir büyüğe; bazen de yakın bir zamanda gelecek olan kötü bir habere işaret eder.

Ayrıca eğer yağmur yağdığı halde elindeki şemsiyeyi açmadan yürüyorsa, rüyayı görenin yanlış işler yapacak ve üzgün olacak.

 

Rüyada Beyaz Şemsiye Görmek

Beyaz şemsiye, zenginliğe yahut kuvvet bulmaya tanımlanır. Dahası bazen beyaz şemsiye görmek bir yolculuğa işaret sayılır.

 

Rüyada Kırık Şemsiye Görmek

Kişinin rüyasında kırık şemsiye görmesi, o kimsenin ardından dedikodu gerçekleşeceğine işaret olur. Ayrıca şayet evlilik hazırlığında bulunan bir kimse bu tür bir rüya görürse, rüya sahibinin sıkıntı yaşayacağına işaret sayılır

 

Rüyada Büyük Şemsiye Görmek

Büyük şemsiye uzak bir yolculuğa, yardım görerek sıkıntıdan kurtulmaya; kimi zaman da rahatlamaya, gizli bir düşmandan sakınmaya yorumlanır. Hasta bir kimsenin rüyasında büyük şemsiye görmesi, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Fotoğraf: Muhammed Can Akyürek

Kaynak: diyanet

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu