GündemSiyaset

ŞAHİN “AVARE KASNAK GİBİ DOLAŞIP GÜLÜCÜK SAÇAN VEKİL…”

AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Avukat Mehmet Birol Şahin, 18.02 bölgesiyle ilgili yıllardır çözülemeyen sorunun çözüme kavuştuğunu ancak CHP’li Milletvekili Ahmet Akın’ın bu durumu görmezden geldiğini söyledi.

Şahin 35 yıldır çözümlenemeyen Küçük Sanayi karşısı-Paşaalanı Mahallesi devamında bulunan 18.02 alanında 18.madde uygulamasının Büyükşehir Encümeni’nden geçerek Uygulama Planı yapılan yerle ilgili olarak youtube üzerinden bir paylaşımda bulundu.

“İmar Planı Zaten Hazır”

Kabakdere İmar Alanında 18.Madde uygulaması 1 yıl önce sonuçlandıktan sonra şimdi de 18.02 Alanı 18.Madde uygulaması ne anlama geliyor? Bölgenin İmar Planı 35 yıl önce yapılmış zaten.Yeni İmara açılan yer yok. Yapılan iş 35 yıldır yapılamayan 18. Madde uygulaması…!Bu alan 35 yıl önce neden İPTAL edilmişti, şimdiki Plan ile arasında ne fark var? Şehrin sorunlarını bilmeyen, bilgi sahibi olmadan her konuya sırf haberde adı geçsin diye bodoslama atlayan, sadece gülümseyerek hiç bir iş yapmadan avare kasnak gibi dolaşan Milletvekili kim..? Siyaset yaptığını zannederek Balıkesir’i engellemeye, şehrimizi sorunlar yumağı haline getirmekten bıkmayanların amacı ne..? gibi soruları da sosyal medya üzerinden sordu.

“Sırf Televizyona çıkıp Malzeme Olmak İçin…”

Büyükşehir Meclis üyesi Mehmet Birol Şahin 18.02 ve Kabakdere konusunda “Sırf televizyona çıkıp malzeme olmak için, bilmediği orunlar ve teknik konular üzerinde konuşan bir takım siyasiler, Ahmet Akın gibileri, olur olmaz konuşuyorlar halkı yanlış bilgilendiriyorlar. Avare kasnak gibi dolaşan, Balıkesir’i tanımayan, sorunları bilmeyen Milletvekili, sırf Yücel Yılmaz’a ve Balıkesir’e muhalefet etmekle nam salmış bir medya kuruluşuna malzeme oluyor. Buraya gelip baksa sorunu kendisi de görecek. Avare kasnak gibi dolaşıp sadece gülücük dağıtarak siyaset yaparken, şehrin kangren olmuş sorununu çözmeye çalışan insanları karalamanın anlamı yok ”dedi. Semra Aman Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu