Balıkesir Son Dakika HaberleriSpor

Şampiyonluk İçin Ayvalık’ta Kulaç Attılar

Ayvalık Paşalimanı Koyu Plajı'nda düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Balıkesir Açık Su Yüzme Şampiyonası nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Şampiyonluk İçin Ayvalık’ta Kulaç Attılar

 

Sampiyonluk Icin Ayvalikta Kulac Attilar 1

Vatandaşlardan Büyük İlgi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu’nun işbirliğiyle gerçekleşen  etkinliğe sporcular, aileleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sampiyonluk Icin Ayvalikta Kulac Attilar 2

İki Farklı Mesafede Kulaç Attılar

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp’in start verdiği yarışlar, genç sporcuların denizde kıyasıya mücadelesi ile başladı. Yüzlerce sporcu, 1500 metre ve 3000 metrelik iki farklı mesafede kulaç attı. Bu muhteşem yarışlar, renkli görüntülere ve unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı.

Sampiyonluk Icin Ayvalikta Kulac Attilar 3

Hedef ; Balıkesir Türkiye’de Öne Çıkarmak

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Ayvalık Paşalimanı Koyu Plajı’nda düzenlenen bu şampiyonanın, eşsiz doğa güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bir turizm merkezi olan Ayvalık için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Özalp, yarışmaya katılan yüzlerce sporcunun, yüzme sporuna olan ilginin ve desteğin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, gelecekte Balıkesir’in ve Türkiye’nin yüzme sporunda daha da öne çıkmasını hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, etkinliğin başarılı bir şekilde düzenlenmesine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti ve sporcuları yarışmalar boyunca gösterdikleri performans için tebrik etti.  // Şampiyonluk İçin Ayvalık’ta Kulaç Attılar

Sampiyonluk Icin Ayvalikta Kulac Attilar 4

Kazananlar Ödüllerini Aldı

Tüm kategorilerde yarışların tamamlanmasının ardından ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldılar ve mutlu anlarını paylaştılar.

İlginiz çekebilecek haber ; Yıldızlar Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda ilk 3 Balıkesir’den

Haber : Elif Şahin

Şampiyonluk İçin Ayvalık’ta Kulaç Attılar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu