GündemSiyasetTürkiye Gündemi

SEÇİMLERE 10 SİYASİ PARTİ KATILIYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ‘‘Erken seçimin 24 Haziran’a alınmasının ardından Meclis’te gerekli kararı aldık. YSK’da gerekli takvimi oluşturuyor. Seçimlere 10 siyasi parti katılıyor. Garip bir senaryoyla da karşılaştık’’ dedi.

ZATEN YETERLİYDİ SİZCE NEDEN?

Erdoğan, ‘’ Ana muhalefet partisinden 15 vekili bir başka partiye geçti. Bunun bir parti talimatı ile yaptıkları ortada. Buradaki amaç söz konusu partiyi seçime sokmak değil, YSK kararı zaten yeterliliği gösteriyor. Bu millet kararını hiçe sayan operasyonun detaylarını ilerleyen günlerde göreceğiz. “dedi.

Cumhurbaşkanlığı twetter canlı yayın hesabından Merhaba tarafından takip edilerek yazılan habere göre Erdoğan şöyle konuştu: ‘Seçim paketi dahil olmak üzere tatile girmeden çok önemli, yapmamız gerekenler var. Sahada gece gündüz çalışmaya başlayacağız. Meclis Genel Kurulu’ndaki tartışmaları tasvip etmiyorum. Buradan gerçeği hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz gecesi saat 23.17. Ana muhalefetin başındaki zat havalimanında tanklarla görüşüyor ve Bay Kemal oradan Bakırköy’e kaçıyor. Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde kahvesini içerken gelişmeleri takip ediyor. Biz daha sonra Marmaris’ten Atatürk Havalimanı’na geliyoruz. Benim oradan nasıl geldiğimi Enerji Bakanımız, Eşim, çocuklarım vardı. Orada bir terbiyesiz vardı, sen benim nasıl indiğimi nereden biliyorsun? Sen 23.17’de Genel Başkanınla oradasın, biz uçakla Marmaris’ten geliyoruz. Biz inerken f-16’lar ve helikopterler hala uçuyor. Sen CHP’lileri kandırırsın ama oradaki onbinleri kandıramazsın. Siz her zaman kuyruğu kıstırıp kaçtınız zaten. Siz hiçbir zaman kahramanca f-16’lara karşı duranlardan olmadınız, tanklara karşı duranlardan olmadınız. Hatta Bağdat Caddesi’nde alkışlayanlardan oldunuz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu